Wat heb ik nodig aan sportkleding?

Misschien niet het meest sexy artikel, maar wel heel erg belangrijk. Er zijn namelijk veel risico’s verbonden aan het voetballen en de scheenbeschermers bieden bescherming tegen verwondingen. Ze zijn afhankelijk van de positie van de speler in het veld, evenals de lengte van de speler.
Dikkere beschermers worden aanbevolen voor verdedigers, wat lichtere passen bij middenvelders. Voor aanvallers zijn de scheenbeschermers met enkelbescherming het beste.

Ze zijn gemaakt van schuimrubber, polyurethaan, glasvezel, eva schuim en plastic. Bij het aanschaffen van deze artikelen moet u diegenen kopen die in overeenstemming zijn met de normen van de NOCSAE (National Operating Committee on Standards for Athletic Equipment). U kunt dit weten door het NOCSAE logo of stempel op de artikelen te controleren.

Normaal gesproken specificeren ze welke hoogte geschikt is voor een speler van een bepaalde lengte. Dit maakt het makkelijker voor de coaches, spelers en ambtenaren om geschikte bescherming te identificeren.

Hieronder volgt een gids die kan helpen bij het selecteren van de grootte van de protectie:

Klein tot hoogte van 39 inch
Klein tot hoogte van 45 inch
Medium bovenste hoogte van 5’11 inch
Groot tot hoogte van meer dan 5’2 inch

Dan meteen naar het leukste ding, de bal. Hij moet een drukbereik hebben van 8,5-15,6psi, weeg 14-16 pond wanneer het droog is en 27-28 ” omtrek.

De voetbalschoenen

Er zijn schoenen die precies zijn ontworpen voor gebruik in een voetbalveld, voetbalschoenen. Deze schoenen kunnen in verschillende omstandigheden veranderd worden.
Voetbalschoenen worden jaarlijks op de markt gebracht, waardoor het moeilijk is om te bepalen welke eigenlijk te kopen. De bedrijven die de voetballen maken, proberen hun schoenen te differentiëren. Dit maakt het nog moeilijker om te kiezen welk paar uit welk merk je het best past.

De types variëren, ze zouden kunnen zijn:
• Afneembare noppen – ze zijn bekend om te worden gebruikt door spelers die meer geavanceerd zijn op nat of droog gras. Ze bestaan ​​meestal uit plastic (hard plastic) en studs die metalen tippen zijn die kunnen worden vervangen of zelfs verwijderd. Meerderheid van de programma’s laten dus geen metalen noppen toe, je moet weten of ze toegestaan ​​zijn.
• Binnenvoetbalschoenen – zoals de naam suggereert, worden ze gebruikt in binnenvoetbalvelden. De schoenen zijn meer als sneakers die laag gesneden zijn en hun bodem is gemaakt van platte rubber.
• Gegoten noppen – ze zijn de meest voorkomende soort, aangezien de meeste programma’s geen afneembare noppen toelaten. Ze zijn gemaakt van plastic of rubberen noppen die niet verwijderd kunnen worden. Ze worden beschouwd als veiliger en worden gebruikt door de meerderheid van jeugdprogramma’s. Bovendien kunnen ze op elk veld worden gebruikt, ongeacht de weersomstandigheden.

Dan de shirtjes. Truien kunnen afzonderlijk worden gekocht of kunnen worden gekocht als een kit met sokken en shorts. Truien zijn bovenaan de lijst van sportartikelen die worden gekocht. Het grote voordeel is dat ze in een reeks variëteiten komen.

Wat te overwegen tijdens uw aankoop
Voorafgaand aan uw aankoop dient u te kunnen beslissen over de maat, kleur, ademvermogen en kwaliteit van de trui die u nodig heeft. Sites als Unisportstore hebben er velen in verschillende uitvoeringen en je kunt ze op deze site allemaal vinden, tezamen met andere sites waar je achteraf kunt betalen.
• Maat: Is de betreffende trui voor een volwassene of een kind? Staat het toe voor groei? Als je truien voor een team koopt, zorg ervoor dat ze passen bij elke speler. Als u voor een team koopt, is het verstandig om meerdere reserve truien te kopen.
• Kwaliteit: bij aankoop overweeg het merk en de periode van het voorgenomen gebruik. Als de trui is bedoeld voor een enkel toernooi, dan heeft u misschien een minder kwaliteit trui nodig dan een aankoop voor een reeks toernooien of voor een seizoen.
• Ademvermogen: voetbal truien zijn tegenwoordig gemaakt van verschillende materialen, afhankelijk van het weer. Sommigen moeten over de zomer gedragen worden, anderen over de winter. Replica shirts zijn de beste keuze, omdat ze de prestaties van de drager verbeteren.
• Kleur: de gekozen kleur voor de trui moet uniek zijn van elke andere kleur die de plaatselijke voetbalclubs dragen om verwarring te vermijden. Het is belangrijk om te onthouden dat de doelman een andere kleur van team spelers nodig heeft.

Keepers handschoenen
De palmen moeten veer kleverig zijn om te helpen bij het afbuigen of vangen van de bal. Ze zouden iets groter moeten zijn dan de handen van de bewakers.

De keuze in shirtjes
Het kopen van volledige uniforms. Voor zover het mogelijk is om de trui, shorts en sokken apart te kopen, is het de moeite waard om ze allemaal samen te kopen als kit. Het toont coördinatie.
Lange of korte mouwen – of het nu gaat om korte of lange mouwen te kopen, hangt af van het weer op dat moment, met lange mouwen truien bij voorkeur tijdens koud weer.
Replica Jersey-Uit laat, mensen willen replica truien dragen die recentst ontworpen en vintage zijn.
Vrouwen voetbal truien. De meeste winkels voeren deze niet echt specifiek, maar hier kun je er een heel aantal vinden. Bij het kopen van truien voor een vrouwen team, leg de vrouwelijke figuur in overweging. Ze moeten comfortabel zijn en kunnen vrij bewegen tijdens het spelen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s