Reizen met je kind

Wanneer je veel op reis bent zoals ik, voor werk of voor jezelf. Dan is het lekker als je kind iets te doen heeft. Enter: tablets die gemaakt zijn voor het entertainen van kinderen. Echt een geweldige uitvinding man!

Niet te vergissen met een tablet die je voor jezelf hebt. Deze zijn specifiek voor de kids, en ze zijn er handig mee! Gelijk uit de doos kunnen ze er van alles op, omdat het heel intuïtief in elkaar is gezet. Waar jij nog moeite hebt kunnen zij al alles vinden, wat loop je snel achter he? Sites als http://beste-kindertablet.nl/ spelen daar weer goed om in door je vergelijkingen te bieden tussen specialistische merken aan de ene zijde, en meer generieke units aan de andere.

Ik ben in ieder geval al blij als ik het einde van de dag haal om in een compleet andere stad te zijn. Zonder al te veel gezeur en gedoe van mijn 4-jarige. Dat zou voor mij perfect zijn en dan komen we nog niet eens op het gekrijs.

Je moet ze wel duidelijke grenzen geven, anders dan loopt het uit de hand en doen ze niets anders meer. Ze moeten van meet af aan al leren dat er een tijdlimiet op zit en ze niet oneindig op dat ding kunnen zitten. Anders gaan ze niet meer met andere kinderen buiten spelen en zitten ze alleen maar binnen.

Een beetje als wij vroeger op een spelcomputer. Tijdslimiet! Niet zeuren! En nu buiten stoepranden ofzo 🙂

 

Als je Engels kan heb ik hier nog een heel leuk blog over reizen met je tablet en hoe je de juiste voorbereidingen treft. Ik zou adviseren om je eigen tablet aan te schaffen en eentje specifiek voor je kind om geen gedoe te krijgen wanneer je écht snel iets moet opzoeken. Maar anders kun je er ook eentje kiezen die wel alles kan, maar een soort kinderfilter heeft zodat ze niet allemaal dingen per ongeluk op kunnen zoeken die niet echt geschikt zijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s